Trenger du hjelp til å få startet opp kollokveringen til våren?

Våren 2024 har CELL og fakultetet en ny runde med kollokviementor-ordningen - en ordning for enkeltstudenter eller kollokviegrupper som ønsker hjelp til å komme i gang med kollokviering på starten av semesteret. 

En stående student veileder 3 sittende studenter.

Få hjelp av en kollokviementor til å komme i gang med kollokvieringen (Foto: Oda Hveem, UiO).

Hva er kollokviementor-ordningen?

Tilbudet startet i 2021 da studentene trengte litt ekstra hjelp til å komme i gang med kollokvieringen etter korona-perioden. 

Vi tilbyr hjelp – enten du er enkeltstudent uten kollokviegruppe eller dere er en allerede etablert kollokviegruppe. Er du student uten kollokviegruppe vil vi forsøke å etablere en kollokviegruppe sammen med fem andre studenter i samme situasjon. Tilbudet gjelder for studenter som tar obligatoriske emner fra 2. til 8. semester på Master i Rettsvitenskap.

Hva innebærer ordningen?

Tilbudet om kollokviementor innebærer at gruppen vil få én samling på to timer i starten av semesteret, med en erfaren student som vil fungere som kollokviementor. Dette tilbudet er ment for å fasilitere og legge til rette for god kollokvievirksomhet videre utover semesteret. De gruppene som ønsker mer oppfølging vil få tilbud om én ekstra samling litt senere i semesteret. Kollokviementoren er altså ikke en faglig veileder, men en som kan veiledere dere i hvordan bruke kollokvieringen på best mulig måte. 

Påmelding

Fristen for å melde seg på ordningen er søndag 21.januar 2024.

Meld deg på her.

Tilbudet er begrenset, og dersom interessen overstiger det vi har av ressurser er vi nødt til å foreta en prioritering. Vi kan derfor ikke garantere at alle som ønsker det vil kunne få tilbudet.

Dersom du har spørsmål om dette, kan du ta kontakt med Kristine Hansen ved CELL: kristine.hansen@jus.uio.no

Av Kristine Hansen
Publisert 14. des. 2023 16:20 - Sist endret 14. des. 2023 16:20