Ledige stillinger: Vi søker tre studentmedarbeidere for digital læringsanalyse og rettsteknologi i CELL 

CELL: Senter for erfaringsbasert juridisk læring søker nå tre studenter, for bistand på prosjekter om digital læringsanalyse og rettsteknologi på senteret. 

Foto: colorbox

Er du interessert i teknologi og juss, kommuniserer godt med andre og liker å løse oppgaver i team – da kan dette være stillingen for deg! 

Fakta om CELL

CELL er et ressurssenter for utvikling av nye undervisningsformer, eksperimentering med teknologi i læring, og et samarbeid mellom arbeidsliv og akademia. Senteret ble etablert i 2018 som Det juridiske fakultets satsing på utvikling av jusutdanningen. I 2019 fikk senteret tildelt status som Senter for fremragende utdanning (SFU) av Diku, nå HK-dir. CELL er opptatt av å inkludere studenter i planlegging og utvikling av jussutdanningen. Studenter er med i senterets ledelse, og CELL jobber for at studenter i større grad også skal undervise. Senteret samarbeider med UiB og UiT.

Her kan du lese mer om CELL.

Mer om stillingen

Stillingene er 20% deltidsstillinger. Arbeidsoppgavene vil være å bidra til utvikling av et verktøy som skal hjelpe studenter å navigere, forstå og bruke rettspraksis innenfor internasjonale menneskerettigheter. Prosjektets resultater vil være open source og kunne deles i utdanningsmiljøer. Som studentmedarbeider i CELL vil du få innblikk og erfaring i teknologiutvikling, utdanningsutvikling og forskning ved universitetet. Du vil arbeide tett på andre ansette i CELL, (blant annet lederen av prosjektet Den digitale rettsal og digital læringsanalyse, Postdoc Runar Lie, en Ph.D.-stipendiat som forsker på erfaringsbasert utdanning, studentprosjektleder på læringsassistentprosjektet og senterets leder). I tillegg til utviklingsarbeidet forventes det også at du bistår med noen andre prosjektoppgaver.  

Arbeidsoppgavene vil blant annet være: 

  • Bistå med design av et verktøy som skal hjelpe studenter å navigere, forstå og bruke rettspraksis innenfor internasjonale menneskerettigheter. 

  • Programmering eller interaksjonsdesign for å utvikle verktøyet 

  • Testing av verktøyet med utvalgte studenter og ansatte 

  • Kontinuerlig evaluering av prosjektutvikling. 

  • Praktisk assistanse for CELL på teknologirelaterte prosjekter, herunder Oslo Legal Hackathon, automatisk tilbakemelding på juridiske tekster, samt læringsassistenter på faget Legal Technology. 
     

Kvalifikasjoner og egenskaper

  • Du er student og må ha opptak til en mastergrad ved UiO. 

  • Du har bachelorgrad i informatikk eller likende 

  • Du er interessert i og har mye erfaring med programmering og utvikling av tekniske løsninger  

  • Du har grunnleggende kompetanse innenfor maskinlæring og interaksjonsdesign og relevante programmeringsferdigheter. 

  • Du er serviceorientert, fleksibel, arbeidsom og gjennomfører oppgaver på en selvstendig måte. 

  • Du er utadvendt, har svært gode samarbeidsevner og liker å jobbe med prosjektarbeid. 

  • Du har svært god skriftlig og muntlig formidlingsevne, og gode norsk- og engelskferdigheter. 

  • Du er opptatt av undervisning, og er interessert i forskjellige typer undervisningsmetoder.  

Stillingen er midlertidig og på inntil 5 måneder. Tiltredelse så snart som mulig, og før 1.mars.

Vi tilbyr lønn som fagkonsulent (SKO 0389) i lønnstrinn 35–37 avhengig av ansiennitet, som tilsvarer NOK 414 200 – 423 300 pr. år i 100 % stilling.

Søknadsfrist: 22.februar 2024. Intervjuer gjennomføres på Zoom, 26.februar.

Fullstendig søknad med CV og eventuelle attester sendes som én samlet PDF-fil via e-post til: Karoline Stensvik. Ta kontakt for eventuelle spørsmål.

Aktuelle kandidater vil bli kalt inn til intervju.
 

Publisert 6. feb. 2024 10:59 - Sist endret 6. feb. 2024 11:00