LILO Talk #3: Trine Melsether (Thommessen)

Velkommen til vår tredje ‘LILO Talk’ hvor vi vil høre fra Trine Melsether om digitalisering i advokatbransjen.

Bilde av peisbål som illustrasjon-

Illustrasjonsbilde: Lumen fra Pexels.com

Om ‘LILO Talk’

‘LILO Talk’ er et forum for å diskutere juridisk innovasjon og rettsteknologi. Arrangementet avholdes av Legal Innovation Lab Oslo (LILO) ved Det juridiske fakultet. 

LILO inviterer rettsteknologiske hoder til å presentere rettsteknologiske løsninger og til samtale om deres erfaringer med utvikling og bruk av løsningene. Ved å oppmuntre til deling av erfaringer, er forhåpningen både å inspirere og legge til rette for at studenter forfølger egne rettsteknologiske idéer. 

Det er ikke nødvendig å melde seg på til neste ‘LILO Talk’ – og pizza vil bli servert!

Om Trine Melsether

Trine jobber som Chief Digital Officer i Thommessen og er ansvarlig for digitalisering og innovasjon. Hun er utdannet sivilingeniør (IndØk, NTNU) med spesialisering innen prosjektledelse, og leder Thommessens tverrfaglige team for å skape nye digitale tjenester. Trine ble for øvrig kåret til en av Norges 50 fremste Tech kvinner av Abeilia og Oda nettverket i 2022.

Thommessen vant fjorårets Prospera-undersøkelse i kategorien Digital tools and services. Trine vil presentere hvordan Thommessen arbeider med digitalisering og innovasjon. Hun vil også dele litt om deres nyeste tjeneste som innebærer kontraktsgjennomgang ved bruk av AI.

Program

Hver ‘LILO Talk’ innledes med at gjesten presenterer, etterfulgt av en samtale mellom gjesten og noen fra LILO. Deretter inviteres deltakerne til å stille egne spørsmål til gjesten. Etter dette er alle velkomne til å bli for å fortsette diskusjonen over litt (mer) pizza. 

16:15 Pizza
16:30 Velkommen
16:35 Presentasjon ved Trine Melsether
16:55 Samtale med Trine Melsether
17:20 Q&A (Spørsmål og svar)
17:30 Mingling og pizza

Er du nysgjerrig på LILO? Du kan finne mer informasjon om LILO og hva vi kan bidra til på LILOs nettsider. 
 

Publisert 10. feb. 2023 11:01 - Sist endret 13. feb. 2023 14:24