LILO Talk #5: Dan Sørensen (Selmer)

Velkommen til vår femte ‘LILO Talk’ hvor vi vil høre fra Dan Sørensen om hvordan advokatfirmaet Selmer arbeider med teknologi.

Illustrasjonsbilde som viser to personer stående overfor en person sittende ved en kontorpult med laptop hvor tanker, vektskål og tannhjul eller illustrert som tanker og dialog mellom menneskene.

Illustrasjonsfoto: Colourbox.no

Om ‘LILO Talk’

‘LILO Talk’ er et forum for å diskutere juridisk innovasjon og rettsteknologi. Arrangementet avholdes av Legal Innovation Lab Oslo (LILO) ved Det juridiske fakultet. 

LILO inviterer rettsteknologiske hoder til å presentere rettsteknologiske løsninger og til samtale om deres erfaringer med utvikling og bruk av løsningene. Ved å oppmuntre til deling av erfaringer, er forhåpningen både å inspirere og legge til rette for at studenter forfølger egne rettsteknologiske idéer. 

Det er ikke nødvendig å melde seg på til ‘LILO Talk’ – og pizza vil bli servert!

Om Dan Sørensen

Dan Sørensen er Chief Digital Officer og advokat i Selmer. Dan er leder av digitaliseringsarbeidet, og har lang erfaring innen programvareutvikling og prosjektledelse i IT-bransjen. Av utdanning har Dan en master i rettsvitenskap og hovedfag i informatikk, begge oppnådd ved Universitetet i Oslo. Han har også lederutdanning fra Harvard Law School og University of Oxford. 

Dan vil presentere hvordan Selmer arbeider med digitalisering og innovasjon. 

Program

‘LILO Talk-en’ innledes med at gjesten presenterer, etterfulgt av en samtale mellom gjesten og noen fra LILO. Deretter inviteres deltakerne til å stille egne spørsmål til gjesten. Etter dette er alle velkomne til å bli for å fortsette diskusjonen over litt (mer) pizza. 

16:15 Pizza
16:30 Velkommen
16:35 Presentasjon ved Dan Sørensen
16:55 Samtale med Dan Sørensen
17:20 Q&A (Spørsmål og svar)
17:30 Mingling og pizza

Er du nysgjerrig på LILO? Du kan finne mer informasjon om LILO og hva vi kan bidra til på LILOs nettsider. 
 

Publisert 4. okt. 2023 12:52 - Sist endret 4. okt. 2023 12:55