Demokratisk kontroll over kunnskap: Erfaringer fra NOU-systemet

Velkommen til fredagslunsj i regi av forskningsprosjektet CRIMKNOW. Cathrine Holst presenterer boken Expertise, Policy-making and Democracy.

Portrett av Cathrine Holst.

Cathrine Holst leder forskningsprosjektet "INFLUEX: Eksperters innflytelse på offentlig politikk" og forskergruppen "Vitenskap og demokrati". Foto: UiO

Cathrine Holst kommer til Institutt for kriminologi og rettssosiologi (IKRS) for å presentere sin nye bok Expertise, Policy-making and Democracy. Boken er redigert av Johan Christensen, Cathrine Holst og Anders Molander, og utgitt på Routledge i år.

Holst er professor i vitenskapsteori og demokrati. Hennes forskningstemaer ligger i skjæringspunktet mellom filosofi og samfunnsvitenskap. Blant hennes faglige interesser er politisk teori og epistemologi, demokratiteori og offentlig politikk, vitenskapsteori og feministisk filosofi.

Holst leder forskningsprosjektet INFLUEX: Eksperters innflytelse på offentlig politikk (2023–2027) finansiert av Norges forskningsråd (FRIPRO), og forskergruppen Vitenskap og demokrati (SciDem 2023–2026) finansiert av UiO:Demokrati.

Påmelding

Arrangementet er åpent for alle. På grunn av lunsjbestilling ønsker vi at dere melder dere på for å delta.

Meld deg på!

Se også:

Arrangør

CRIMKNOW
Publisert 20. nov. 2023 14:09 - Sist endret 8. des. 2023 13:02