Midtveisevaluering: Det nye rettighetsvernet

Stipendiat Tomas Midttun Tobiassen ved Institutt for offentlig rett presenterer sitt doktorgradsprosjekt. Meld deg på i nettskjema dersom du ønsker å delta på seminaret.

Midtveievalueringen gjennomføres i henhold til Retningslinjer for midtveisevaluering for doktorgradsprogrammet ved Det juridiske fakultet, UiO. Evalueringen består av en åpen seminardel (ca. 90 min.) og et lukket møte (ca. 30 min.). På det lukkede møte deltar instituttleder (eller dennes representant), veileder samt kommentator/ene.

  • Kommentator er professor Henrik Palmer Olsen fra Københavns Universitet
  • Midtveisevalueringen ledes av instituttleder Kirsten Sandberg, Institutt for offentlig rett, UiO.
  • Hovedveileder er professor Christoffer C. Eriksen. 

Om stipendiaten

Tomas Midttun Tobiassen har mastergrad i rettsvitenskap fra Universitetet i Oslo (2017) og mastergrad i filosofi fra samme sted (2014). Han jobbet tre år som advokatfullmektig og advokat hos Regjeringsadvokaten før han begynte som stipendiat ved Institutt for offentlig rett i desember 2020.

Tomas har undervist i både filosofi og rettsvitenskap ved Universitetet i Oslo, og de siste årene har han undervist i statsforfatningsrett, forvaltningsrett, menneskerettigheter og sivilprosess.

For øvrig kan nevnes:

Om avhandlingsprosjektet

Arbeidstittel for avhandlingen er "Det nye rettighetsvernet – teoretiske refleksjoner over rettighetsvernet i Grunnloven".

For mer informasjon, se avhandlingsprosjektets nettsted.

Publisert 16. mars 2023 16:24 - Sist endret 20. mars 2023 17:30