Slik starter du opptak av din forelesning

Du starter enkelt opptaket ved hjelp av Panopto på den faste PC'en i rommet. Se fakultetets nettsider for mer informasjon.

Panopto for Windows

Alle auditorier og undervisningsrom ved Det juridiske fakultet har Panopto ferdig installert. Det er videokameraer i alle rom, og lyden kommer fra mikrofonene i rommet.

Panopto har en veiledning som viser bruken av programmet.

Opptakene lagrer du i din "My folder". Se fakultetets nettside med mer informasjon om hvordan du så går videre.