Camtasia

Egenskaper

Redigeringsfunksjoner som alle andre programmer, men har noen fordeler som f.eks. at det er lett å sladde ut ansikter o.l. Den har en egen "blur" effekt.

Det er en innebygd opptaksfunksjon, som tar opp skjermbilde, lyd og et evt. webkamera. Dette kan så redigeres fritt med tanke på plassering i forhold til hverandre osv. Den har også en "highlight" funksjon, som gjør at den automatisk kan zoom inn på steder man klikker på o.l. Meget godt egnet til instruksjonsvideor.

Pris

Kontakt lokal IT for å få eksakt pris, men det ligger på ca 2000,-. Man kan også kjøpe en vedlikeholdslisens for et år, da får man også oppgradering til neste versjon. Koster ca 800,-

Bestilles via Crayon.

Vanskelighetsgrad

Dette er et relativt lett program å komme i gang med. God innebygd "tutorial" som går gjennom det grunnleggende. Er enkelt å eksportere ut resultatet, slipper mange vanskelig valg.

Produsent

Er et av mange produkter fra TechSmith:

https://www.techsmith.com/video-editor.html

Plattform

Windows og MacOS