Utskrift og skanner for studenter

Informasjon om utskrift for studenter ved Det juridiske fakultet

Studenter ved fakultetet har tilgang til å bruke skanner/kopimaskin på Juridisk bibliotek, og skrivere i fjerde og femte etasje i Domus Juridica.

Utskrift ved UiO

• Utskrifter kan hentes på nærmeste skriver ved å trekke studentkort/ansattkort på kortleseren
  • Studenter har en kvote med utskrifter, men kan betale for flere hvis kvoten blir brukt opp
  • Det er kun anledning til å skrive ut på hvitt A4-papir. Uavhentede utskrifter legges ved skriveren og kastes neste dag

Hvem kontakter jeg?