Zoom i auditorier

Den faste PC'en i følgende auditorier  ved fakultetet har Zoom installert.

Auditorium 1, 2 og 3 (Domus Juridica)

Velg riktig lydkilde inn og ut

• Trykk på den lille pila ved siden av mikrofonsymbolet
    Bildet kan inneholde: dingser, rektangel, skrift, elektronisk apparat, kommunikasjonsenhet.
  • Du får da opp en meny
    Bildet kan inneholde: produkt, skrift, skjermbilde, teknologi, dingser.
  • 1: velg "Dante USB Receiver (Dante USB I/O Module)"
  • 2: velg "Crestron (Intel(R) Display Audio)"

Velg riktig kamera

• Trykk på den lille pila ved siden av videokamerasymbolet
  • Bildet kan inneholde: rektangel, anlegg, skrift, asfalt, automotive eksteriør.
  • Du får da opp en meny
    Bildet kan inneholde: dingser, skrift, skjermbilde, elektronisk apparat, multimedia.
  • 3: Velg "USB3.0 Capture Video"

Auditorium 13 (Domus Media)

Velg riktig lydkilde inn og ut

• Trykk på den lille pila ved siden av mikrofonsymbolet
    Bildet kan inneholde: dingser, rektangel, skrift, elektronisk apparat, kommunikasjonsenhet.
  • Du får da opp en meny
    Bildet kan inneholde: produkt, skrift, skjermbilde, teknologi, dingser.
  • 1: velg "Line in (Realtek High Definition Audio)"
  • 2: velg "Epson PJ (Intel(R) Display Audio)"

Velg riktig kamera

• Trykk på den lille pila ved siden av videokamerasymbolet
  • Bildet kan inneholde: rektangel, anlegg, skrift, asfalt, automotive eksteriør.
  • Du får da opp en meny
    Bildet kan inneholde: dingser, skrift, skjermbilde, elektronisk apparat, multimedia.
  • 3: Velg "USB3.0 Capture Video"

Auditorium 14 (Domus Bibliotheca)

Velg riktig lydkilde inn og ut

• Trykk på den lille pila ved siden av mikrofonsymbolet
    Bildet kan inneholde: dingser, rektangel, skrift, elektronisk apparat, kommunikasjonsenhet.
  • Du får da opp en meny
    Bildet kan inneholde: produkt, skrift, skjermbilde, teknologi, dingser.
  • 1: velg "Line in (Realtek High Definition Audio)"
  • 2: velg "SCALER (Intel(R) Display Audio)"

Velg riktig kamera

• Trykk på den lille pila ved siden av videokamerasymbolet
  • Bildet kan inneholde: rektangel, anlegg, skrift, asfalt, automotive eksteriør.
  • Du får da opp en meny
    Bildet kan inneholde: dingser, skrift, skjermbilde, elektronisk apparat, multimedia.
  • 3: Velg "USB3.0 Capture Video"
Publisert 25. feb. 2021 15:48 - Sist endret 12. mars 2021 11:27