Zoom i undervisningsrom

Den faste PC'en i alle undervisningsrom ved fakultetet har Zoom installert.

Velg riktig lydkilde inn og ut

• Trykk på den lille pila ved siden av mikrofonsymbolet
    Bildet kan inneholde: dingser, rektangel, skrift, elektronisk apparat, kommunikasjonsenhet.
  • Du får da opp en meny
    Bildet kan inneholde: produkt, skrift, skjermbilde, teknologi, dingser.
  • 1: velg "Line in (Conexant HD Audio)
  • 2: velg "HD Video (Intel(R) Display Audio)

Velg riktig kamera

• Trykk på den lille pila ved siden av videokamerasymbolet
  • Bildet kan inneholde: rektangel, anlegg, skrift, asfalt, automotive eksteriør.
  • Du får da opp en meny
    Bildet kan inneholde: dingser, skrift, skjermbilde, elektronisk apparat, multimedia.
  • 3: Velg "USB3.0 Capture Video"
Publisert 8. feb. 2021 08:57 - Sist endret 11. feb. 2021 16:58